• Termometr do pieczenia mięsa - igła
  • Termometr do pieczenia mięsa - igła
  • Termometr do pieczenia mięsa - igła
  • Termometr do pieczenia mięsa - igła
  • Termometr do pieczenia mięsa - igła
  • Termometr do pieczenia mięsa - igła
  • Termometr do pieczenia mięsa - igła

Termometr do pieczenia mięsa - igła

Symbol

465

Waga

0.035 kg

Jednostka miary

szt.

Sprzedaż na opakowania

nie

Ilość w opakowaniu

1

Dostępna ilość

47 szt.

Minimalne zamówienie

1 szt.

Doskonały termometr analogowy nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie w gastronomii, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i przetwórstwie spożywczym. Z łatwością można sprawdzić temperaturę pieczonego mięsa (lub innej żywności), aby zapewnić jego doskonałą jakość.

  • Termometr nie zawiera rtęci, co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania.
  • Wykonany ze stali nierdzewnej.
  • Posiada bardzo poręczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla danego rodzaju mięsa (np. wołowiny, baraniny, drobiu itp.).
  • W zestawie znajduje się nasadka do schowania sondy, która może również służyć do jej przypięcia - posiada poręczny "klips" jak w długopisie.
  • Zakres pomiarowy: 120 stopni

Wymiary:

Średnica tarczy: 5,4 cm
Długość sondy: 13 cm